Conference Call

Home » Conference Call

Conference Call

Uw vergaderproces stroomlijnen met een vergadering op afstand? Begin dan vandaag nog met het opzetten van uw conference call via For Conference. Gespecialiseerd in alle vormen van vergaderen op afstand, kan For Conference u als geen ander helpen met het opzetten van uw conference call.

3 Soorten Conference Calls

Als u gebruik maakt van de vergaderdiensten van For Conference, dan zijn er drie opties voor het opzetten van uw conference call:

  • Zelf inbellen
  • Laten bellen
  • Evenementen conferencing

Uiteraard geniet u bij alle drie deze vormen van conference calls van de voordelen en service van For Conference. Daarnaast heeft elk van de drie producten zijn eigen sterkten.

Zelf uw conference call opzetten
Neemt u het liefst zelf het heft in handen? Dan kunt u het beste kiezen voor de zelf bellen dienst. U ontvangt in dit geval van ons een vergaderkaart met een vergadercode en een pincode en een lijst met inbelnummers. U heeft uw gegevens zelf altijd bij de hand en kunt deze delen met iedereen waarmee u een conference call wilt houden.

U spreekt zelf af met de deelnemers van uw conference call wanneer er gebeld wordt. Op dit moment kan iedereen zelf met de juiste informatie inbellen in de virtuele vergaderruimte en is uw conference call gestart. In 3 gemakkelijke stappen kunt u al beginnen met het houden van uw conference calls. Bezoek de zelf bellen pagina als u meer informatie wilt over deze vorm van conference calls.

Uw conference call laten opzetten
Roept u liever de hulp in van een van onze operators voor het opzetten van uw conference call? Dan kiest u voor de laten bellen, oftewel EasyToConnect Dial Out, vergaderdienst. Bij deze vergaderdienst zet een van onze operators uw vergadering op. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een reservering maken voor de conference call.

Weet u wanneer u uw conference call wilt houden? Dan reserveert u bij ons voor de gewenste datum en tijdstip. Vervolgens geeft u de namen en telefoonnummers van de deelnemers door en onze operator doet de rest. Eenvoudiger wordt een conference call niet!

Evenementen conference call
Wilt u een conference call aangaan met een grote groep deelnemers? Dan kiest u voor de For Conference Event services. Een evenementen conference call is vaak een product op maat. Aangezien een evenement slechts een keer wordt gehouden, mag er uiteraard niets fout gaan.

Om ervoor te zorgen dat uw event call vlekkeloos verloopt, krijgt u van ons een projectmanager toegewezen. Deze zorgt ervoor dat uw belangrijke call alle deelnemers van uw evenement bereikt. Of dit er nu enkele tientallen of meer dan 100 zijn. Bij For Conference kiest u voor zekerheid en kwaliteit.

De For Conference service

Service staat bij For Conference hoog in het vaandel. Of u nu zelf inbelt, gebeld wilt worden of een evenementen call op wilt zetten, u wilt dat alles probleemloos verloopt. Wij begrijpen dit en gaan dan ook tot het uiterste om van elke conference call een succes te maken.

Kwaliteit en betrouwbaarheid vinden wij zeer belangrijk en we bieden dan ook een zeer stabiel platform en alleen de beste geluidskwaliteit. Ook persoonlijk en snelle service staan bij ons voorop. U kunt er dan ook vanuit gaan dat wij 24/7 voor u klaar staan mocht u vragen hebben over uw conference call. Geen bandjes of automatische systemen, maar gewoon direct een medewerker aan de lijn die u verder helpt met uw conference call.

Vergaderkaart

Met uw persoonlijke vergaderkaart zet u direct een vergadering op