Diensten

Home » Diensten

For Conference is de specialist van communicatie op afstand. Wij helpen bedrijven en organisaties met oplossingen om efficiënter met elkaar te kunnen overleggen. Denkt u hierbij aan de volgende oplossingen:

Telefonisch vergaderen

Telefonisch vergaderen met For Conference bespaart u tijd en geld. Of u nu regelmatig telefonisch vergadert of af en toe, met onze makkelijke en flexibele diensten voldoen wij aan de wensen van al onze tevreden gebruikers.

Als onze telefonische vergaderdiensten werken op een internationaal platform en zijn bereikbaar vanaf een vaste of een mobiele telefoon. U kunt gebruik maken van onze automatische service of onze dienst met ondersteuning van een operator.  Laat deelnemers lokaal in hun eigen land inbellen of maak gebruik van onze App, wij lopen altijd voorop met nieuwe ontwikkelingen.

Web conferencing

Met web conferencing kunt u eenvoudig deelnemers uitnodigen voor een online overleg. Informeer uw medewerkers over een nieuw product, toon een software oplossing aan klanten of werk samen in een Excel file. Web conferencing brengt u dichter bij elkaar zonder in de auto te stappen.

For Conference heeft bij veel organisaties web conferencing zoals Adobe Connect, Webex of Unified Meeting geïmplementeerd. Wij bieden diverse services en in aansluiting op uw wensen komen wij met een vrijblijvend advies. Na implemenatie helpen wij u met het succesvol opzetten van een webconference. Een vrijblijvende online demo of zelf web conferencing testen is natuurlijk altijd mogelijk bij For Conference.

Videoconferencing

Videoconferencing is live communiceren met beeld en geluid tussen twee of meer locaties. Het gebruik van videoconferencing technologie betekent een aanzienlijke besparing van reistijd en kosten.

Wanneer u gebruik gaat maken van Videoconferencing is het niet belangrijk hoe het werkt maar dát het werkt. For Conference is de onafhankelijke specialist op het gebied van videoconferencing. Wij adviseren u volledig vrijblijvend over het inzetten van videocommunicatie binnen uw organisatie.

Laat ons contact met u opnemen

Wij kunnen u adviseren welke dienst het beste aan uw wensen voldoet. Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u direct terug!