Telefonisch vergaderen

Home » Diensten » Telefonisch vergaderen

Telefonisch vergaderen

Het is weer zover. U heeft alle mogelijke voorbereidingen getroffen voor uw vergadering van vanmorgen, maar door de files komt u te laat en niet zo’n beetje ook. Het is niet de eerste keer dat dit u overkomt en u vraagt zich af of de tijd en het geld die u hierin steekt, het wel waard zijn. Telefonisch vergaderen van For Conference biedt u de oplossing.

Waarom telefonisch vergaderen?

Telefonisch vergaderen bespaart u veel reistijd en kosten, die u in andere opdrachten kunt steken. Daarnaast worden er via telefonisch vergaderen sneller beslissingen genomen en efficiënter vergaderd. Ook een mooi voordeel: Telefonisch vergaderen is beter voor het milieu, aangezien u uw auto op de parkeerplaats kunt laten staan.

Wanneer een Conference Call opzetten?

U kunt telefonisch vergaderen als u wilt brainstormen, overleggen of als u een crisisberaad heeft. Voor u is het waarschijnlijk makkelijker om dergelijke vergadering te houden, aangezien uw deelnemers via de telefoon makkelijk bereikbaar zijn, zelfs buiten kantooruren.

Waarom telefonisch vergaderen met For Conference?

For Conference heeft jaren ervaring met conference calls. Als een van de eerste spelers op de markt kunnen wij onze expertise overal toepassen en voor uw specifieke wensen een goed advies geven. Wij zijn 24/7 bereikbaar, zonder een keuzemenu of een ellenlange wachtrij en kunnen bij problemen u direct assisteren zodat u zorgeloos een teleconference kan houden. Onze service gaat verder dan alleen telefonisch vergaderen. Wij kunnen u een totaalpakket bieden voor uw vergadering op afstand, van een telefonische vergadering tot video-systeem, vraag het onze experts en wij geven u een vrijblijvend advies.