Evenement

Evenement
Audio
Evenement
For Conference Event Services

Het zal niet iedere dag het geval zijn dat u bedrijfsaankondigingen, marketing seminars of investor relations gesprekken wilt houden. In veel gevallen zijn dit evenementen waarbij u tientallen, wellicht wel meer dan 100, deelnemers virtueel wilt samenbrengen. Bij deze belangrijke gebeurtenissen mag niets fout gaan. For Conference heeft jarenlang ervaring met het verzorgen en vlekkeloos laten verlopen van dit soort Events.

Voor Wie?

EasytoConnect event is voor ieder bedrijf of organisatie die online of via de telefoon wil communiceren met een grote groep deelnemers. Onze event service wordt ingezet door communicatie afdelingen voor de presentatie van kwartaalcijfers en marketing afdelingen voor het introduceren van een nieuw product.

Maatwerk

For Conference Event Services zijn in veel gevallen maatwerk. Samen met u bespreken wij de mogelijk­heden en komen wij met een vrijblijvend advies. For Conference werkt altijd met een vaste project­manager voor uw Event, zo heeft u altijd een vast aanspreekpunt. EasytoConnect Event kunt u gebruiken voor:

  • Presentatie van de kwartaalcijfers
  • Introductie van nieuwe producten
  • Speciale, grote, conference calls
Audio
EasytoConnect Event Audio

Een conference call met 20, 200 of 2000 deelnemers, wij regelen het voor u. Met onze Event Audio Service kunnen deelnemers zich online inschrijven en ontvangt men direct een email met de bevestiging van de inbel gegevens. Als voorzitter weet u precies wie en hoeveel deelnemers er tijdens uw conference call aanwezig zijn.

Tijdens de call is een operator van For Conference aanwezig om alles in goede banen te leiden, tevens kan deze een Q&A sessie faciliteren. Na afloop ontvangt u een deelnemerslijst zodat u exact weet wie er aanwezig was. Onze Event Audio Service kent diverse extra opties. Zo kunt u de call op laten nemen en faciliteren wij eventuele transcriptie.

U wilt binnenkort een evenement op zetten?

Wij helpen en begeleiden u voor een geslaagd evenement.