Zelf inbellen

Home » Diensten » Telefonisch vergaderen » Zelf inbellen

475669272

For Conference biedt met EasytoConnect Audio een professionele en betrouwbare service voor veilig en flexibel telefonisch vergaderen. Wereldwijd faciliteren wij internationale inbelnummers, zowel lokaal als toll-free, op een betrouwbaar, stabiel en veilig (dubbel uitgevoerd) platform. Onze service is flexibel en transparant. U kunt 24/7/365 gebruik maken van onze service en zonder te reserveren op elk gewenst tijdstip een conference call starten. Wij rekenen geen abonnementskosten of een starttarief; u betaalt pas wanneer u daadwerkelijk gebruik maakt van onze dienst.

kwaliteitskeurmerk
Als u kiest voor For Conference dan kiest u voor kwaliteit en een betrouwbare partner met jarenlange ervaring op het gebied van communicatie op afstand. Zo maken 3 van de 4 grootste banken van Nederland naar tevredenheid gebruik van onze EasytoConnect Audio service. Bij For Conference heeft u altijd een vast aanspreekpunt en zijn wij 24/7, zonder keuzemenu bereikbaar. Dit zorgt ervoor dat wij u snel van dienst kunnen zijn en bij problemen snel kunnen assisteren.

 

Vraag vandaag nog uw gratis vergaderkaart aan met uw persoonlijke gegevens voor uw eigen virtuele vergaderkamer. Deze wordt u vrijblijvend aangeboden. U betaalt pas wanneer u gebruik maakt van onze dienst.

Zelf Inbellen
Hoe werkt het?
Voordelen
Extra's
Opties
Prijs
Zelf Inbellen
Geen geld en tijd meer verliezen met dure reizen of nutteloos stilstaan in eindeloze files. Direct met alle betrokkenen in overleg waar die zich ook mogen bevinden. Het kan met een conference call. Bijkomend voordeel is dat u efficiënter vergadert, beslissingen worden sneller genomen, geen reistijd dus beter voor het milieu.

Met de dienst van For Conference kunt u een professionele conference call opzetten en maakt u gebruik van internationaal platform dat 24 uur per dag gemonitord wordt. Zo leveren wij quality of service en werkt onze dienst altijd. U hoeft bij ons niet te boeken of te reserveren maar u vraagt eenmalig gegevens aan, voor uzelf, een collega of al uw collega’s. Zo heeft iedereen altijd zijn eigen virtuele vergaderkamer beschikbaar. Wel zo makkelijk en zonder abonnementskosten kunt u dus een conference call opzetten!

Deelnemers kunnen in hun eigen land inbellen zodat deze geen hoge internationale belkosten hebben. Eens per maand ontvangt u een gespecificeerde factuur waarop u precies de kosten kunt zien per conference call per deelnemer. Zo houdt u goed overzicht op de kosten. Als u een kostenplaats of andere gegevens op de factuur wilt zien dan is dat geen enkel probleem. Natuurlijk kunt u onze dienst gebruiken in combinatie met web conferencing.

Onze dienst kent geen annulerings- of reserveringskosten, geen starttarief of andere verborgen zaken. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en prijzen en laat u overtuigen hoe eenvoudig het is om een conference call op te zetten.

Hoe werkt het?
Hoe werkt het

Onze Telefonische vergader service werkt als volgt:

1. Aanmelden

Onze dienst is zeer eenvoudig in gebruik. U meld zich eenmalig aan via de website, telefoon of ons emailadres. Per email ontvangt u een lijst met inbelnummers, een vergadercode en een pincode. U kunt nu direct gebruik maken van uw virtuele vergaderkamer. Per post ontvangt u nog een vergaderkaart (walletcard). Zo heeft u altijd uw vergadergegevens bij u.

2. Opzetten

Voor het opzetten van de conference call geeft u datum, tijdstip, inbelnummers en de vergadercode door aan de deelnemers. Op het afgesproken tijdstip belt iedereen in en toetst de vergadercode in. De voorzitter opent de telefonische vergadering met de pincode.

3. Tijdens de conference call

Als u de conference call wilt opnemen dan kunt u dit doen met *2. U ontvangt dan na de vergadering een email met uw opnamen. Mocht u tijdens de call een vraag hebben of bijvoorbeeld een deelnemer laten bellen dan kunt u met *0 een operator oproepen. Deze zal u helpen om uw conference call vlekkeloos te laten verlopen.

Onze dienst kent nog meer mogelijkheden, zoals het muten van de lijnen, het monitoren van de call, een integratie met Web Conferencing en vele andere. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

4. Na afloop

Als u de vergadering heeft opgenomen dan ontvangt u van ons een link voor het naluisteren van de call. Wilt u weer een conference call houden. Gebruik dan gewoon dezelfde gegevens voor u volgende vergadering. Zo eenvoudig werkt onze dienst!

Voordelen

Ontdek uw voordelen

 • Zeer eenvoudig in gebruik
 • Glasheldere geluidskwaliteit
 • Geen abonnement , opstart- of andere verborgen kosten
 • Iedereen zijn eigen virtuele vergaderkamer
 • Eenmalig aanvragen, niet meer reserveren
 • Wereldwijd lokaal inbellen
 • 24 uur per dag beschikbaar
 • 24*7 Nederlandse Helpdesk
 • Per post een gratis vergaderkaart
 • Gespecificeerde, duidelijke factuur
 • Scherpe tarieven

Meer functionaliteit

 • Met *0 krijgt u direct een van onze 500 operators aan de lijn
 • U kunt de vergadering opnemen en later afluisteren
 • Met de lokale inbelnummers kunnen deelnemers tegen lokaal tarief inbellen
 • Met Toll Free kunnen deelnemers zonder kosten inbellen
 • U kunt dossiernummers toevoegen aan uw vergadering
 • Integratie mogelijk met Outlook, Iphone, Android en Blackberry
Extra's
Onze conference call dienst is een professionele oplossing voor bedrijven en organisaties die gebruik willen maken van een stabiel platform met een haarscherpe geluidskwaliteit. U heeft met onze dienst diverse mogelijkheden om uw conference call eenvoudiger op te zetten, beter te laten verlopen of om deze bijvoorbeeld op te laten nemen. Onderstaand een aantal voorbeelden.

Opnemen

U kunt heel eenvoudig u teleconference opnemen met onze dienst. Na afloop ontvangt u een email met een link voor het terug luisteren. Van deze opnamen kunnen wij weer een MP3 maken of op CD laten branden.

SmartMeet

De App voor onze telefonische vergaderdienst heet SmartMeet en is te vinden in de Appstore. Binnenkort is deze ook beschikbaar voor Android. Inbellen en vervolgens uw code intoetsen? Dat is niet meer nodig met SmartMeet App van For Conference. Met slechts één voorkeuze toets start u direct uw conference call.

Internationaal inbellen

For Conference geeft deelnemers wereldwijd de mogelijkheid om in hun eigen land in te bellen. Men hoeft dus niet naar Nederland te bellen om deel te nemen. Vooral als men gebruik maakt van de mobiele telefoon dan scheelt dit enorm in kosten. Voor 14 landen gelden hier geen extra kosten voor.

24/7 Operator Support

Heeft u een vraag, of wilt u bijvoorbeeld een deelnemer laten bellen tijden uw conference call dan kunt altijd een operator bijschakelen. Deze staan 24/7 tot uw beschikking en zijn op te roepen via *0.

Outlook Plugin

Er is voor onze dienst een Outlook Plugin beschikbaar. Dit maakt het plannen van u vergadering nog makkelijker.

Nederlandse welkomstboodschap

Heeft u alleen maar Nederlandsche deelnemers aan uw telefonische vergadering dan kunnen wij het zo instellen dat na het ingeven van de conference code Nederlands gesproken wordt.

Integratie Web conferencing

Gebruik onze teleconference service eenvoudig  met Unified Meeting. Uw conference code is direct ook uw login voor web conferencing. U hoeft alleen een extra pincode aan te vragen en u kunt meteen een presentatie tonen, samen in documenten werken of software demonstreren. Daarnaast werkt onze conference call service in combinatie met Adobe Connect, Webex en Microsoft Lync.

Opties
Luistermode

Wanneer u last heeft van vervelende achtergrond geluiden of overleg wilt voeren op de achtergrond dan kunt u zelf uw lijn in de luistermode zetten (muten). U luistert dan mee in de conference call maar bent niet te horen. Wanneer u zichzelf unmute dan bent u weer te horen in de call.

Roll Call

Wanneer u heeft ingebeld op onze telefonische vergaderservice wordt u gevraagd om uw naam in te spreken. Deze wordt afgespeeld bij het begin van de vergadering zodat iedereen weet wie er binnen komt. Deze optie is aan en uit te zetten.

Deelnemers bijschakelen

Stel u zit in een conference call maar wil graag nog een deelnemer bij een gesprek betrekken. For Conference heeft de mogelijkheid om deelnemers bij te schakelen. Dit kan u zelf doen door deze bij te bellen of door het inschakelen van een operator. Deze belt de deelnemer en plaatst deze in de call.

Binnenkomen – Exit mogelijkheden

Bij For Conference kunt u zelf instellen hoe u de deelnemers wilt laten komen in de conference call. Dit kan via naamvermelding (Roll Call), een piepje of helemaal niets. Dit kunt u ook instellen voor het verlaten van de call.

Connectie verbreken

Wanneer de voorzitter de vergadering verlaat dan kan de rest van de deelnemers gewoon door vergaderen. Mocht u dit niet prettig vinden dan kunt u met *8 de verbindingen van alle deelnemende lijnen verbreken.

Prijs
For Conference levert een professionele service voor telefonisch vergaderen. Onze technologie is redundant (dubbel) uitgevoerd zodat onze service altijd werkt. De technologie van For Conference staat in een internationaal netwerk en maakt het mogelijk voor deelnemers om in hun eigen land in te bellen. Deelnemers hebben dan geen hoge internationale belkosten. U kunt vanaf ieder land inbellen met zowel een vaste als mobiele telefoon. Wilt u gebruik maken van een telefonische vergaderservice waarop u kunt vertrouwen? Bij For Conference bent u aan het juiste adres!

Wij leveren u een veilige dienst zonder startkosten, abonnementskosten of andere verborgen kosten. Van zzp’r tot multinational, iedereen maakt naar tevredenheid gebruik van onze service. Mocht u niet tevreden zijn dan kunt u ook zonder kosten stoppen met het gebruik van onze telefonische vergaderservice.
Voor iedereen binnen uw organisatie kunt u geheel vrijblijvend en zonder kosten vergadergegevens aanvragen. Als er geen gebruik wordt gemaakt van onze service dan heeft u ook geen kosten. De kosten worden berekend per minuut per deelnemer. Aan het begin van de maand ontvangt u een overzichtelijke factuur met de kosten opgesplitst per conference call. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de kosten.

Vul het formulier rechts op deze pagina in om een prijslijst aan te vragen van de kosten of neem telefonisch contact met ons op via 036-7670290.