Videoconferencing

Home » Diensten » Videoconferencing
Slide background

VideoConferencing?

Duur, moeilijk te installeren?

Wij demonstreren het tegendeel, Overtuig uzelf.

Vergaderen via video

Consumenten oplossingen voor videogesprekken zoals Skype, FaceTime en Google Hangouts vervangen steeds vaker de telefoongesprekken met familie en vrienden. Ook voor zakelijke besprekingen wordt, zowel intern als extern, videocommunicatie steeds frequenter ingezet. Zeker als je vergaderen in economisch perspectief ziet, verdient een professioneel videoconferencing systeem zich snel terug.

Gratis of betaald
Ontwikkelingen
Duurzaam
Intern en extern
Leveranciers
Gratis of betaald

Gratis of betaalde videoconferencing oplossingen

Zodra videoconferencing wordt overwogen voor zakelijk gebruik, wordt snel een vergelijking gemaakt tussen gratis diensten als Skype, FaceTime en Google Hangouts en de betaalde oplossingen van professionele systemen. Beide bieden immers HD video en geluid en beide worden aangeboden vanuit de cloud. Hier houdt de vergelijking dan ook op. Wij hebben de tien belangrijkste verschillen tussen gratis en betaalde video conference diensten voor u op een rij gezet.

Ontwikkelingen

Laatste ontwikkelingen op het gebied van videoconferencing

Videoconferencing blijft zich constant ontwikkelen en een groot aantal remmende factoren op het gebied van videocommunicatie zijn achterhaald. Tot een aantal jaar geleden waren de professionele videoconferencing systemen alleen al uit kostenoverweging voorbehouden aan multinationals en grotere ondernemingen. Dankzij de ‘cloud’, steeds goedkoper wordende (electronische) hardware en ruimschoots beschikbare internet bandbreedte wordt een video conference steeds interessanter voor veel bedrijven. Dankzij HD video en een betrouwbare verbinding lijkt het tijdens een videogesprek alsof uw gesprekspartner bij u in de kamer zit. De meest recente artikelen vindt u hier.

Duurzaam

Duurzaam vergaderen

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij veel bedrijven op de agenda. De middelen die we gebruiken en verbruiken, zoals kopieerpapier en koffiebekertjes, zijn inmiddels wel ‘verduurzaamd’. Ook lampen worden vervangen door LED en lichtschakelaars door sensoren. Thuis werken is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. De wekelijkse meeting staat echter nog steeds vaak op de agenda.

Videoconferencing biedt de mogelijkheid om efficiënter en effectiever te vergaderen. Niet als 100% vervanging van ‘face 2 face’-vergaderen, maar wel als een duurzame afwisseling van de huidige manier van vergaderen. Een besparing van tijd en kosten die aan reizen worden besteed is direct te maken, maar ook het snel en eenvoudig kunnen opzetten van korte ad-hoc vergaderingen en (internationaal) projectoverleg is mogelijk en wordt door de dagelijks groter wordende groep video conference gebruikers als toegevoegde waarde gezien. Door videogesprekken kunnen snel en efficiënt relaties worden opgebouwd zonder de werkplek daarbij te verlaten.

Intern en extern

Intern en extern

In tegensteling tot gratis video communicatie toepassingen zijn professionele systemen dankzij de H.323 standaard met elkaar uitwisselbaar. Indien klanten, leveranciers of andere partners beschikken over een videoconferencing systeem, kan een video conference call met deze partijen worden opgezet ongeacht het type of merk. Door middel van een desktop client of het downloaden van een app, kan er ook gebruik worden gemaakt van PC’s, tablets en smartphones. Zo kunnen ook individuele personen aan een videogesprek deelnemen.

Leveranciers

Polycom                  Lifesize                       Starleaf                     Bluejeans

Ontdek uw voordelen:

Specialist op het gebied van videoconferencing
24/7 Helpdesk
Video Implementation Program (VIP©)
Merkonafhankelijk
Wereldwijde implementatie en installatie

Financieel aantrekkelijk:

Verminder uw reiskosten
Diverse lease mogelijkheden
Scherp geprijsd
Schaalbare oplossingen
Integratie binnen de organisatie

Waarom For Conference?

Onze werkwijze gaat verder dan het eenmalig leveren van een werkend videoconferencing systeem. Onze verantwoordelijkheid gaat verder! Wij leveren uitsluitend schaalbare oplossingen waarbij wij de lange termijn doelstellingen van uw onderneming niet uit het oog verliezen. Dit betekent dat wij een lange termijn relatie met uw organisatie aangaan, waarbij de initiële oplossing slechts het vertrekpunt is in de snel veranderende wereld van virtueel vergaderen. Wij bouwen in die zin uitsluitend aan lange termijn relaties.

VIP©

Bij videoconferencing is meer nodig dan alleen technologie. Om het succesvol binnen uw bedrijf te maken is er support nodig van hoger management, goede plannings- en reserveringsmogelijkheden en uiteraard training voor de gebruikers. Bij al deze aspecten wordt u geadviseerd en begeleid door For Conference. Met ons Video Implementatie Programma (VIP©) zorgen wij niet alleen voor de installatie van de hardware, maar zetten wij ons tevens in om de invoering en het gebruik van onze producten en diensten binnen uw organisatie tot een succes te maken!

Ontvang advies van een videoconferencing expert.

For Conference beschikt over een team van video experts die u kunnen adviseren op elk aspect. Wij zijn merk onafhankelijk en kunnen hierdoor een producten adviseren welke precies bij uw wensen passen.