Webcasting

Home » Diensten » Webcasting

Webcast

Webcasting is het live uitzenden van beeld en geluid via het internet of bijvoorbeeld uw intranet. U kunt webcasting of een webinar inzetten voor de presentatie van uw kwartaalcijfers, productpresentaties, seminars, congressen, vergaderingen of andere evenementen. Naast het uitzenden van beeld en geluid kunt u uw webcast verrijken met een Powerpoint presentatie, informatie over de sprekers of door het vertonen van een video. Ook kunt u interactief chatten met uw deelnemers en polls of surveys houden.

Zelfservice webcasting

Bij For Conference heeft u de mogelijkheid om uw eigen webinar te organiseren via bijvoorbeeld Adobe Connect of WebEx. Met deze zelfservice oplossing heeft u veel mogelijkheden, inclusief een registratiemodule, rapportages en het aanpassen van uw portal. Ook kunt u het live event opnemen en terug kijken. Daarnaast hebben wij gespecialiseerde werknemers die klaarstaan om u de benodigde ondersteuning te geven. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw webcasting probleemloos verloopt.

Managed Event

Ook kunnen wij al uw zorgen uit handen nemen en uw volledige online event organiseren. Bij een groot aantal deelnemers is dit een interessante optie. For Conference bespreekt met u de mogelijkheden voor de webcast of webinar. Wilt u bijvoorbeeld met een camerateam werken, is het een internationaal event en wilt u dat het event wordt opgenomen. Na inventarisatie van uw wensen komen wij met een vrijblijvend voorstel.

Bewezen oplossing

Webinars hebben zich inmiddels bewezen als een effectief, maar ook kostenefficiënt, communicatiemiddel. Bedrijven willen besparen op reis- en verblijfkosten en het bereik van hun evenement vergroten. Deelnemers willen niet veel tijd besteden voor het reizen naar een event en nemen liever deel via Laptop, PC of Tablet. Als u in korte tijd veel mensen wilt bereiken dan is een webcast organiseren de oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten voor meer informatie over webcasting en webinars of voor een vrijblijvende prijsopgave.