WebConferencing

Home » Diensten » WebConferencing

WebConferencing demo

Met webconferencing kunt u eenvoudig deelnemers uitnodigen in een virtuele ruimte. Toon software aan klanten, werk samen in documenten of houd een vergadering op afstand met een visuele presentatie.

For Conference heeft de twee belangrijkste spelers op het gebied van webconferencing in het productportfolio: WebEx en Adobe Connect. Daarnaast bieden wij ook oplossingen voor telefonische vergaderingen door middel van webconferencing. Onze specialisten zorgen voor advies, training en ondersteuning. Wij bieden een uitgebreid servicepakket aan, waardoor u altijd verbonden bent.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en prijzen en laat u overtuigen hoe eenvoudig het is om een WebConference op te zetten.

Adobe Connect
WebEx
Unified Meeting
Web Connect Event Services
Adobe Connect

Adobe Connect is een veilige, flexibele en schaalbare webconferencing oplossing en een van ’s werelds snelst groeiende services voor online vergaderen, e-learning en webinars. Omdat Adobe Connect volledig flash based is kunnen uw deelnemers zonder installatie van software deelnemen aan uw vergadering. Er zijn Apps beschikbaar voor iPhone/iPad en android apparaten. Adobe Connect is een van ’s wereld snelst groeiende oplossing op gebied van webconferencing.

Adobe Connect voor Web Meetings

Adobe Connect voor Webinars is in staat om uw interactieve event te verspreiden onder grote groepen deelnemers. Door het aanmaken van een registratiepagina kunt u ervoor zorgen dat alle genodigden aanwezig kunnen zijn tijdens uw presentatie. U kunt uw online event personaliseren door het toevoegen van uw huisstijl en logo. Daarnaast bieden wij een meetprogramma aan waarmee u uw resultaten kunt bekijken en zodoende de online communicatie kunt verbeteren.

Adobe Connect voor Webinars

Adobe Connect voor E-Learning biedt een volledig pakket voor trainingsdoeleinden aan. U kunt diverse registratiemodules, autorisatie- en trackingtools gebruiken. U kunt eenvoudig gebruik maken van Adobe Connect, waarbij u dit kunt vormen zoals u wilt. Naast het reguliere gebruik van Adobe Connect, kunt u al uw trainingen en presentaties opslaan en deze op een later moment aan een publiek tonen.

Heeft u interesse in Adobe Connect en wilt u ervaren hoe eenvoudig deze dienst werkt? Vraag dan uw online demo aan via het formulier rechts op deze pagina..

Adobe Connect voor E-Learning

Adobe Connect voor e-learning biedt een complete oplossing voor trainingsdoeleinden. Maak gebruik van de uitgebreide registratiemodules, autorisatie en trackingtools. Adobe Connect voor e-learning is eenvoudig in gebruik en kunt u vorm geven zoals u dat wenst. Neem al uw trainingen op en laat studenten die niet aanwezig konden zijn deze op een later tijdstip bekijken.

For Conference heeft diverse specialisten in huis op het gebied van Adobe Connect. Samen met u bepalen wij de juiste configuratie, richten wij Adobe voor u in en trainen wij uw mensen. Zijn er nog vragen dan kunt u natuurlijk altijd rechtstreeks contact met ons opnemen. U wordt dan niet geholpen door een helpdesk in India maar in het Nederlands te woord gestaan.

WebEx

WebEx, nu onderdeel van Cisco, is marktleider op het gebied van on-demand collaboratietoepassingen. WebEx-applicaties worden gebruikt door de gehele organisatie, binnen sales, support, training, marketing, engineering en productontwikkeling. Cisco WebEx levert zijn applicaties via de eigen Cloud omgeving, een zeer veilig en betrouwbaar platform voor uw webconferencing.

Webex Meeting Center

Het Cisco WebEx Meeting Center kan u helpen om betere bedrijfsresultaten te behalen door productiever, boeiende web meetings. WebEx Meeting Center is uitermate geschikt voor uw dagelijks overleg.

Stroomlijn uw vergaderingsproces met een centrale omgeving voor het delen van informatie. Het Cisco WebEx Meeting Center bevat HD video, document sharing en er is een volledige integratie met de conference call service van For Conference. Ontmoet elkaar op een veilige manier via het web in realtime, waar en wanneer u wilt, op ieder willekeurig apparaat. Het opzetten van een WebEx conference is heel eenvoudig. U nodigt iedereen uit, of het afgesproken tijdstip klikt iedereen op de WebEx link en iedereen komt samen in de virtuele vergaderkamer.

Webex Event Center

Wilt u een online event houden met 500 deelnemers of 3000 deelnemers? Het WebEx Event Center is de oplossing voor dit soort grote events. Imponeer uw prospects met een professionele presentatie of informeer uw medewerkers over een nieuw product.

Plan en bereid uw event met Webex Producer de award winning oplossing van WebEx. Deelnemers aan uw event hoeven geen ingewikkelde software te installeren of dure hardware aan te schaffen. Na het event kunt u eenvoudig de eventgegevens laden in uw CRM systeem. Neem voor meer informatie contact op met For Conference.

Meer weten over de Cisco WebEX oplossingen?

For Conference heeft diverse specialisten in huis op het gebied van Cisco WebEx. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende demo of meer informatie. Wij helpen u met de keuze voor het juiste product, geven u ondersteuning in het Nederlands en trainen de mensen die het gaan gebruiken.

Unified Meeting

Combineer telefonisch vergaderen met webconferencing. For Conference Unified Meeting is de oplossing om eenvoudig documenten te delen, presentaties te tonen of bijvoorbeeld samen te werken in een contract. Unified Meeting heeft een volledige integratie met de telefonische vergaderservice van For Conference. Zo hebt u altijd haarscherpe geluidskwaliteit en kan iedereen deelnemen. Bij Unifed Meeting betaalt u alleen als u er gebruik van maakt.

For Conference Unified Meeting

Maakt u regelmatig gebruik van telefonisch vergaderen? Nu kunt u op een eenvoudige manier ook een presentatie geven tijdens uw vergadering door middel van uw laptop, Desktop of Smartphone. Laat uw deelnemers zien wat echt belangrijk is, maak direct aantekeningen op een white board en geef meer inhoud aan uw presentatie op afstand!

Een online presentatie geven of samen in documenten werken? Unified Meeting van For Conference is de oplossing! Stuur uw deelnemers een uitnodiging en met één klik op de link komt men in uw virtuele kamer. Hier kunt u een Powerpoint presentatie tonen of deelnemers de mogelijkheid geven om dit te doen. Chatten, whiteboard of applicaties delen, het zit standaard in Unified Meeting.

Eenvoudig in gebruik

Onze service werkt zonder downloads voor de deelnemers en is geschikt voor Internet Explorer, Firefox en Safari. Unified Meeting is meertalig dus naast Engels ondersteunt het alle talen van de meeste Europese landen.

Integratie met telefonisch vergaderen van For Conference

Unified Meeting heeft een volledige integratie met de telefonische vergaderservice van For Conference. Zo heeft u tijdens een webconference altijd haarscherpe geluidskwaliteit en kan iedereen deelnemen met een vaste of mobiele telefoon. Ook kunt u zien welke deelnemers aanwezig zijn via de webconsole. Alle telefoonfuncties zoals muten, opnemen van de call of de call beëindigen kunt u uitvoeren met een muisklik.

Aan de slag met For Conference Unified Meeting For Conference Unified Meeting werkt zonder langdurige contracten of vaste verplichtingen. U betaalt wanneer u er gebruik van maakt, geen gebruik is geen kosten. Demonstratie of meer informatie, neem contact met ons op via 036-7670290.

Web Connect Event Services

Heeft u niet voldoende tijd, niet de juiste middelen, of behoefte aan ondersteuning tijdens uw event, dan kunt u de Connect Event Services van For Conference inzetten. Onze event services zijn flexibel en op maat: u heeft geen investeringskosten, maar betaalt per event.

Onze For Conference operator begeleidt uw totale event van begin tot eind. Met For Conference Connect Event Services heeft u geen omkijken naar de technologie en kunt u zich focussen op de boodschap. Onze operator stemt samen met u het event af. U geeft precies aan hoe u uw event wilt houden en wij regelen dit.

Web Connect Event

Web Connect Event biedt u de mogelijkheid om uw boodschap of presentatie te ondersteunen met een PowerPoint. Onze operator zorgt ervoor dat uw presentatie klaar staat in uw eigen gepersonaliseerde virtuele omgeving.

U kunt uw deelnemers eenvoudig uitnodigen door het sturen van een link met datum en tijdstip. Door het aanklikken van deze link komen de deelnemers in uw gepersonaliseerde virtuele omgeving terecht. Onze operator begeleidt u tijdens het event.
Voor meer informatie over For Conference Connect Event Services kunt u contact met ons opnemen via 036-7670290