Adobe Connect

Home » Diensten » WebConferencing » Adobe Connect
Meer dan ooit hebben bedrijven en organisaties de wens om wereldwijd te communiceren met collega’s, klanten of partners met verschillende devices en zonder technische belemmeringen. Adobe Connect maakt dit mogelijk! Adobe Connect is een van ’s werelds snelst groeiende oplossingen op het gebied van web conferencing.

Adobe Connect voor Webinars

Adobe Connect voor Webinars helpt u om boeiende interactieve events te houden voor grotere groepen deelnemers. Maak een registratiepagina en zorg er voor dat er meer deelnemers dan ooit aanwezig zijn. Personaliseer uw online event met uw huisstijl en logo en meet de resultaten voor het optimaliseren van uw online communicatie.

Adobe Connect voor E-Learning

Adobe Connect voor e-learning biedt een complete oplossing voor trainingsdoeleinden. Maak gebruik van de uitgebreide registratiemodules, autorisatie en trackingtools. Adobe Connect voor e-learning is eenvoudig in gebruik en kunt u vorm geven zoals u dat wenst. Neem al uw trainingen op en laat studenten die niet aanwezig konden zijn deze op een later tijdstip bekijken.

Adobe Connect voor Web Meetings

Adobe Connect voor Webinars is in staat om uw interactieve event te verspreiden onder grote groepen deelnemers. Door het aanmaken van een registratiepagina kunt u ervoor zorgen dat alle genodigden aanwezig kunnen zijn tijdens uw presentatie. U kunt uw online event personaliseren door het toevoegen van uw huisstijl en logo. Daarnaast bieden wij een meetprogramma aan waarmee u uw resultaten kunt bekijken en zodoende de online communicatie kunt verbeteren.

Adobe Connect voor Webinars

Adobe Connect voor E-Learning biedt een volledig pakket voor trainingsdoeleinden aan. U kunt diverse registratiemodules, autorisatie- en trackingtools gebruiken. U kunt eenvoudig gebruik maken van Adobe Connect, waarbij u dit kunt vormen zoals u wilt. Naast het reguliere gebruik van Adobe Connect, kunt u al uw trainingen en presentaties opslaan en deze op een later moment aan een publiek tonen.

Adobe Connect voor E-Learning

Adobe Connect voor e-learning biedt een complete oplossing voor trainingsdoeleinden.  Maak gebruik van de uitgebreide registratiemodules, autorisatie en trackingtools. Adobe Connect voor e-learning is eenvoudig in gebruik en kunt u vorm geven zoals u dat wenst. Neem al uw trainingen op en laat studenten die niet aanwezig konden zijn deze op een later tijdstip bekijken.

For Conference heeft diverse specialisten in huis op het gebied van Adobe Connect. Samen met u bepalen wij de juiste configuratie, richten wij Adobe voor u in en trainen wij uw mensen. Zijn er nog vragen dan kunt u natuurlijk altijd rechtstreeks contact met ons opnemen. U wordt dan niet geholpen door een helpdesk in India maar in het Nederlands te woord gestaan.

Heeft u interesse in Adobe Connect en wilt u ervaren hoe eenvoudig deze dienst werkt klik dan hier voor het aanvragen van een online demo.