Unified Meeting

Home » Diensten » WebConferencing » Unified Meeting

For Conference Unified Meeting

Maakt u regelmatig gebruik van telefonisch vergaderen?  Nu kunt u op een eenvoudige manier ook een presentatie geven tijdens uw vergadering door middel van uw laptop, Desktop of Smartphone. Laat uw deelnemers zien wat echt belangrijk is, maak direct aantekeningen op een white board en geef meer inhoud aan uw presentatie op afstand!

Een online presentatie geven of samen in documenten werken? Unified Meeting van For Conference is de oplossing! Stuur uw deelnemers een uitnodiging en met één klik op de link komt men in uw virtuele kamer. Hier kunt u een Powerpoint presentatie tonen of deelnemers de mogelijkheid geven om dit te doen. Chatten, whiteboard of applicaties delen, het zit standaard in Unified Meeting.

Eenvoudig in gebruik

Onze service werkt zonder downloads voor de deelnemers en is geschikt voor Internet Explorer, Firefox en Safari. Unified Meeting is meertalig dus naast Engels ondersteunt het alle talen van de meeste Europese landen.

Integratie met telefonisch vergaderen van For Conference

Unified Meeting heeft een volledige integratie met de telefonische vergaderservice van For Conference. Zo heeft u tijdens een webconference altijd haarscherpe geluidskwaliteit en kan iedereen deelnemen met een vaste of mobiele telefoon. Ook kunt u zien welke deelnemers aanwezig zijn via de webconsole. Alle telefoonfuncties zoals muten, opnemen van de call of de call beëindigen kunt u uitvoeren met een muisklik.

Aan de slag met For Conference Unified Meeting For Conference Unified Meeting werkt zonder langdurige contracten of vaste verplichtingen. U betaalt wanneer u er gebruik van maakt, geen gebruik is geen kosten. Demonstratie of meer informatie, neem contact met ons op via 036-7670290.

Unified Meeting