Digitaal vergaderen

Home » Digitaal vergaderen

Digitaal vergaderen bij For Conference

Wilt u meegaan met de tijd? Dan is digitaal vergaderen wat u zoekt. Het gaat zeer snel tegenwoordig met de ontwikkeling. De digitalisering van de markt neemt elk jaar flinke stappen en ieder bedrijf die daarin achter blijft zal vroeg of laat tegen een muur op lopen. Nadat de websites van bedrijven, en het beheer daarvan, van levensbelang werden bevonden (en nog steeds zijn!), ontwikkeld de werkomgeving zich ook op andere vlakken.

For Conference geeft haar klanten de mogelijkheid om stappen te maken op het gebied van vergaderen. Het is nu dankzij digitaal vergaderen mogelijk om met klanten, partners en/of medewerkers op een persoonlijke manier te vergaderen, zonder de reistijd die de betrokkenen kwijt zijn om de vergadering te kunnen bijwonen.

Voordelen van digitaal vergaderen

Digitaal vergaderen brengt verscheidene voordelen met zich mee. Hieronder globaal opgesomd:

  • Tijd besparend
  • Geld besparend
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Toonaangevend
  • Netwerk vergrotend

Uw wereld wordt ineens een stuk groter (of kleiner, net hoe u het bekijkt) met met behulp van digitaal vergaderen. U kunt plotseling in China en in Amerika op dezelfde dag nog vergaderen. U ziet de aanwezigen, kunt oogcontact met hen maken en een normale vergadering voortzetten. Zo bespaard u massaal op uw reiskosten en –tijd. U bent ook nog eens maatschappelijk verantwoord door twee vliegreizen over te slaan. U zult toonaangevend zijn in uw markt ten opzichte van uw concurrenten.

De verschillen binnen digitaal vergaderen

Wellicht hebt u weleens gehoord van web conferencing en/of videoconferencing. Deze termen worden vaak door elkaar gebruikt en hoewel zij sterk op elkaar lijken, zit er toch een wezenlijk verschil in beiden. Het verschil zit in de apparatuur die gebruikt wordt. Web conferencing is goedkoper en kan met een normale internetverbinding, webcam en microfoon worden gerealiseerd. Het kan worden vergeleken met de software van Skype, het gratis populaire communicatie platform op internet. Alleen een bedrijf heeft een groter softwarepakket nodig zoals AdobeConnect, Webex en For Conference Unified Meeting. Al deze pakketten zijn beschikbaar bij For Conference.

Videoconferencing is een zwaarder pakket waar speciale software voor moet worden geïnstalleerd voor een optimale prestatie. Dus wens je als bedrijf een hogere resolutie, een betere kwaliteit en heb je veel deelnemers, dan is een VC-set (VideoConferencing set) absoluut de juiste keuze.

Wij beantwoorden graag al uw vragen over digitaal vergaderen of geven u met plezier een geheel vrijblijvende demonstratie.