Over ons

Home ┬╗ Over ons
Slide background

Wij verbinden u altijd en overal ''virtueel'' met elkaar.

Specialist

For Conference is de specialist op het gebied van communicatie op afstand. Vele beursgenoteerde, internationale bedrijven en profit/non profit organisaties maken gebruik van onze services voor telefonisch vergaderen, web conferencing en videoconferencing.

Mission Statement

Onze dienstbaarheid vindt u terug in onze mission statement: Het optimaliseren van de factor tijd die bedrijven, onze klanten, verplicht zijn te besteden aan vergader- en overlegstructuren, met als doel op een effectieve manier een bijdrage te leveren aan de winstgevendheid van onze klanten.

Persoonlijke aandacht en direct contact

Bij For Conference heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Dit zorgt ervoor dat wij u snel van dienst kunnen zijn. Al onze medewerkers zijn getraind voor de diensten en producten die wij verkopen. Wij hebben zelf een hekel aan voice response systemen dus u krijgt altijd direct een medewerker aan de telefoon.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Als u kiest voor For Conference dan kiest u voor een betrouwbare partner met jarenlange ervaring op het gebied van communicatie op afstand. Wij maken gebruik van een stabiel platform met haarscherpe geluidskwaliteit voor onze telefonisch vergaderservice en web conferencing. Voor videoconferencing zijn wij gecertificeerd partner van diverse grote bedrijven zoals Polycom, LifeSize en Starleaf.

Voorop lopen

For Conference speelt feilloos in op de verwachtingen en gebruikt de nieuwste technologie├źn om op de huidige en toekomstige behoeften van haar klanten in te spelen. Zo hebben wij videoconferencing in de Cloud en kunt u gebruik maken van onze App voor telefonisch vergaderen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.