Smart meet

Home » Smart meet

For Conference SmartMeet

Met één druk op de knop uw conference call starten?

Meer dan 60% van de Nederlanders is in het bezit van een smartphone en dit aantal groeit nog iedere dag. For Conference biedt de oplossing om efficiënter te vergaderen met uw smartphone.

Inbellen en vervolgens uw code intoetsen? Dat is niet meer nodig met SmartMeet App van For Conference.

Met slechts één voorkeuze toets start u direct uw conference call. U kunt zich zowel laten bellen (let op extra kosten van toepassing) of automatisch inbellen zonder het ingeven van codes. Vervolgens kunt u de vergadering beheren via de App.

De App is nu verkrijgbaar voor de iPhone, zoek naar “SmartMeet” in de Appstore. Binnenkort ook verkrijgbaar voor Android. Conference Calling wordt steeds populairder, met name door de slimme toepassingen van For Conference!

   Coming Soon!

One-Touch Toegang

Begin of neem deel aan uw conference call met een tik op uw scherm. U kunt kiezen om u te laten bellen of om zelf in te bellen.

Kalender integratie

Binnen de App kunt u zien wanneer u een vrij moment heeft om een telefonische vergadering te houden. De SmartMeet App is gesynchroniseerd met uw eigen agenda.

Chat

Gebruik de App om tijdens uw conference call te chatten met uw deelnemers.

Meerdere Accounts

U kunt in de App eenvoudig meerdere accounts aanmaken. Zo kunt zelf een conference call opzetten maar ook simpel deelnemen aan een call van een collega of bijvoorbeeld leverancier.

Push Notificatie

Ontvang een bericht wanneer iemand uw wachtruimte als eerste binnen komt en ontvang wederom een bericht als u de kamer na 5 minuten nog niet geopend heeft.

Beheer van uw Conference Call

Mute of unmute deelnemers tijdens uw telefonisch overleg. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de verbinding te verbreken van een individuele deelnemer of alle deelnemers.