Teleconference

Home » Teleconference

Teleconference

Bent u op zoek naar een goede manier om uw vergaderingen te kunnen houden, zonder dat iedereen in het zelfde gebouw aanwezig hoeft tezijn? Dan is teleconference waarschijnlijk zeer geschikt voor u. Met een teleconference kunt u gemakkelijk met meerdere personen een telefonische vergadering houden. Door het gebruik van een teleconferentie besparen u en de mensen waarmee u vergadert reistijd en dus geld.

Teleconference van For Conference

Met de dienst die For Conference aanbiedt kunt gebruik maken van telefonisch vergaderen, dit is wat teleconferencing in principe is. Er zijn meerdere voordelen van het gebruik van een teleconference om te vergaderen. Onderstaand een aantal van de voordelen van teleconferencing.

  • Vermindering van de reiskosten
  • Effectiever met uw tijd omgaan
  • Gemakkelijk met mensen over de hele wereld vergaderen

Vermindering van de reiskosten

Door het gebruik van teleconferencing in plaats van een fysieke vergadering kunnen er reiskosten worden bespaard. Doordat de vergaderleden niet allemaal naar dezelfde plek hoeven te komen en gewoon op hun eigen werkplek kunnen blijven, worden er veel reiskosten bespaard. Zeker als er vergaderingen zijn met een groter aantal verschillende mensen kan dit veel kosten besparen.

Effectiever met uw tijd omgaan

Teleconferencing zorgt dat er effectiever met de tijd om kan worden gegaan. Juist doordat u het reizen van en naar een vergadering vermijdt. Er wordt door het gebruik van een teleconference dus tijd bespaard die u weer kan gebruiken om aan uw core-business te besteden. Door het gebruik van teleconference wordt er dus tijd en geld bespaard voor de onderneming.

Gemakkelijk vergaderen door middel van Teleconference

Naast het feit dat het gebruik van teleconference kostenbesparend is en dat er veel (reis)tijd mee wordt bespaard, is het ook een zeer gebruiksvriendelijke manier van vergaderen. Er wordt bij For Conference gebruik gemaakt van gebruiksvriendelijke software waar ook mensen die niet technisch zijn gemakkelijk mee overweg kunnen.

Vergaderkaart

Met uw persoonlijke vergaderkaart zet u direct een vergadering op