Webinar software

Home » Webinar software

Webinar software bij For Conference

For Conference specialiseert zich in web conferencing en videoconferencing. Beide veelbesproken in de digitale vergaderingsmarkt op dit moment. Online vergaderen wordt steeds normaler en de bijbehorende software neemt elk jaar nog flinke stappen. Ieder bedrijf dat hier nog niet aan participeert, loopt vroeg of laat tegen een muur op. De grote bedrijven hebben al jaren geleden goede online vergadering software geïmplementeerd in hun organisatie en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Zij zagen in hoe gemakkelijk het is om iemand persoonlijk te spreken zonder de kilometers af te hoeven leggen die tussen beide zit. Om diezelfde reden is webinar software ook bijzonder populair geworden. Het is nu mogelijk om zeer gemakkelijk, met goede verbinding, een webinar te volgen vanuit huis of vanaf uw werkplek.

Verschillende webinar software

Bij For Conference bieden wij drie diensten aan, namelijk;

  • Telefonisch vergaderen;
  • Web conferencing;
  • Videoconferencing.

Webinar software is gebaseerd op onze web conferencing dienst. Videoconferencing lijkt op web conferencing, maar het apparatuur die gebruikt wordt is een stuk zwaarder (hardware) en het wordt vooral gebruikt voor vergaderen. Het Video Implementation Program (VIP) wordt dan door ons persoonlijk geïnstalleerd. Web conferencing is software, gebruikt door middelgrote/kleine organisaties, of organisatie die veel webinars geven.

De webinar software die beschikbaar is bij For Conference is onder te verdelen in 2 typen, namelijk;

  • Adobe Connect
  • Webex

Adobe Connect

De webinar software van Adobe Connect helpt haar gebruiker om boeiende en interactieve events te houden voor grotere groepen deelnemers. U kunt een registratie pagina aanmaken en voor meer deelnemers zorgen dan u ooit had durven dromen. Daarnaast zijn er meerdere handige features zoals het personaliseren van uw eigen online event met een huisstijl en logo. De webinar software van Adobe Connect is vooral gebaseerd op Flash.

WebEx

Cisco WebEx levert applicaties via zijn eigen Cloud omgeving. Dit is een zeer veilig en betrouwbaar platform voor digitaal vergaderen. De mogelijkheden van WebEx zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor tablet, mobiel, laptop en desktop. Daarnaast behoort webinar software ook tot de pakketten van WebEx.